Back to news
12 Jun, 2023

Pribinova 40 ohlasuje ďalšieho významného nájomcu

Office building Pribinova 40 and residential Eurovea Tower

Po nedávnom otvorení rozšírenia nákupného centra Eurovea, prichádza rozrastajúca sa nábrežná štvrť Eurovea City s ďalšou novinkou. Moderná administratívna budova Pribinova 40 pri Moste Apollo získala ďalšieho nájomcu – poprednú slovenskú IT spoločnosť PosAm. Vďaka tomu má projekt už viac ako 60 percent celkovej výmery obsadenej ešte pred kolaudáciou a ďalší klienti sú tesne pred podpisom. 

„V nábrežnej štvrti Eurovea City pri Dunaji prinášame dizajnové kancelárie Pribinova 34 a Pribinova 40 v súlade s ESG princípmi. Preto ma teší, že môžeme oznámiť ďalšieho významného klienta do Pribinovej 40 z technologického prostredia – firmu PosAm. Je to dôkaz, že disponujeme priestormi pre každého klienta, vzhľadom na rozsah a kvalitu našich kancelárskych projektov či lokality, v ktorých sa nachádzajú."

Róbert Tenczer, riaditeľ oddelenia prenájmu komerčných nehnuteľností JTRE

„Pri výbere nového sídla bratislavskej centrály spoločnosti sme stavili na meno developera - na technologickú vyspelosť budov a kvalitu služieb, ktoré ponúka. Nemenej dôležitým kritériom pri výbere novej adresy bola lokalita. Predovšetkým taká, ktorá zamestnancom umožní dochádzať do práce aj pešo alebo na bicykli, vyjsť von do parku či na promenádu, nakúpiť a vybaviť si všetko potrebné cestou z práce. Eurovea City to všetko spĺňa.“

Marián Marek, generálny riaditeľ spoločnosti PosAm

Pribinova 40 má výrazný kozmopolitný charakter a ponúka unikátny dizajn kancelárií rôznych typov – coworkingové, agilné, exekutívne, tradičné, open space či butikové. Na 15 poschodiach ponúka 21 000 m² plochy s vynikajúcimi výhľadmi na Dunaj a centrum mesta, komunitnú terasu pre všetkých nájomcov s výmerou 750 m² či privátne terasy od 70 do 500 m². Pribinova 40 s najvyšším certifikátom udržateľnosti BREEAM Outstanding ponúka priestory vyhovujúce popredným spoločnostiam z Fortune 100. Pri budove sa nachádzajú veľkorysé verejné priestory navrhnuté barcelonskou architektkou Beth Galí – predĺžená nábrežná promenáda a mestský bulvár Pribinova.